Čišćenje i pomoć u kući

Čišćenje i pomoć u kući

Ako Vam je potrebna radna snaga ili pomoć u kući, pouzdana podrška koju firma Clean & Tidy pruža Vam obezbeđuje slobodan prostor za najvažnije stvari u životu. Naše okretno, profesionalno i diskretno osoblje će dovesti Vaš prostor u red.

pomoć u kući

Redovnim održavanjem istovremeno štitimo i Vaše zdravlje kao i zdravlje Vaše porodice jer prljavštini, klicama i bakterijama u kuhinji, kupatilu i stambenom prostoru ne dajemo šansu.

Pomoć u kući dodatne usluge

Istovremeno, nagomilan veš Vam ubuduće neće stvarati brigu. Sa našim servisom za Pranje i Peglanje kao i uslugom Donesi / Odnesi, imaćete uvek uredne plakare koji odišu svežinom. Naše usluge kao i čišćenje i održavanje zgrada i čišćenje stanova i domaćinstava mogu biti periodične prema vašim potrebama.

Da li ste možda ovekovečili poslednji pljusak kiše na Vašim prozorima jer ste propustili prolećno spremanje? Uz našu pomoć, obezbedićemo da Vaši prozori i staklene površine budu ponovo prozirne i blistave kroz naš servis za čišćenje stakla.

Da li Vam je raspoloženje zbog Vaše, nekada uređene bašte, tmurno, jer ista zahteva više truda nego što pruža divnih trenutaka ? Negovana i pokošena trava, podšišane žive ograde, uklonjeno lišće se sa našim servisom za bašte podrazumevaju.

A kada Vam sneg i led pokriju staze, naša zimska služba za čišćenje snega stoji Vama i vašim komšijama na raspolaganju za jedan siguran početak dana.

Related Posts