Čišćenje za zakupodavce i vlasnike poseda

Čišćenje za zakupodavce i vlasnike poseda

Kao zakupodavac ili vlasnik poseda sigurno Vam leži pri srcu stanje Vaše imovine, njena raspoloživost kao i dugoročno očuvanje njene vrednosti. Kako na to gledaju korisnici Vaše imovine ? Da li Vaši zakupci posvećuju dovoljno pažnje o redu i obavezama iz ugovora kada je u pitanju Vaša imovina i da li na isto troše energiju ?

čišćenje poseda

Da li Vaši vredni podovi trpe usled nedovoljne brige zakupca, upotrebe pogrešnih sredstava i korišćenjem pogrešne metode čišćenja ?

Ako Vam je stalo do kvalitetne usluge sa vidljivim rezultatima, onda smo mi pravi partner za Vas. Bez obzira o kojoj vrsti čišćenja je reč, i o kom prostoru se radi, da li je u pitanju čišćenje poslovnog prostora ili održavanje zgrada (pomoćnih prostorija, liftova, podruma, garaža), da li Vam je potreban naš servis za čišćenje stakla i staklenih površina, mi ćemo učiniti sve da Vaš prostor zablista u novom sjaju.

Za slučaj da želite da za Vas pokosimo travu, sredimo živu ogradu, pokupimo opalo lišće, počistimo staze i prilaze, tu je za Vas naš servis za bašte. Po potrebi, čeka Vas spremna i naša zimska služba za čišćenje snega i leda koja će za Vas odraditi posao i tokom snežnih nanosa i usled pojave leda. Vaši zakupci će Vam biti zahvalni !

Ukoliko se desi da Vaš zakupac napusti Vaš posed i ostavi ga u neprimerenom stanju a Vi očekujete novog zakupca ubrzo u istom ili renoviranom objektu, mi ćemo ga besprekorno očistiti tako da useljenje prođe na obostrano zadovoljstvo.

Pozovite nas da se dogovorimo !

Related Posts

No related posts found.